Általános

Miért fektessünk be Temesváron?
Ennek több oka van, mint például:

Románia Európa egyik leggyorsabban fejlődő gazdasága és a 23 millió lakosával ugyanakkor egy nagy piac is, amely még nincs teljesen kifejtve. Európai viszonylatban a fizetések elég csökkentek összehasonlítható kiképzés mellett.

Az ország nyugati része (a Bánság - fővárosával, Temesvárral) hosszú ideig az osztrák-magyar monarchia része volt, ami még most is érezhető: munkamorál, megbízhatóság és műveltség egész Romániában állnak az európai szinthez legközelebb.

A magyar és szerb határhoz való közeli fekvése miatt Temesvár kitűnően lehet egy fajta hídfő az kelet-európai terjedéshez. Ezeken felül a város elég fejlett vasúti és közúti infrastruktúrával illetve egy stabil gazdasággal rendelkezik

Nem utolsósorban érdekes az itteni ingatlanpiac befektetők számára az utóbbi évekbeli - a nemzetközi bank- és gazdasági válságnak köszönhető - csökkenés ellenére még mindig (vagy éppen most), mivel az árak kissé estek (kb. 15 - 20%-al). Minden jel arra mutat, hogy az ingatlanpiac lassan megnyugszik úgy, hogy a jelen év végére / következő évre újra jó növekedési rátákkal lehet ingatlanokra számítani.

Ezeket az előnyöket már nagyon sok (főleg osztrák és német - de nem csak) befektetők és vállalkozások felismerték és ide telepítették leányvállalataikat illetve termelőhelyüket.

Önnek sem kellene elmulasztani ezt e lehetőséget.